Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing Geboorte-imprints door Bert Cools

juni 2 ;13:30 - 17:00

€35,80

OVER DIT EVENEMENT

Wie dit nu leest, is al even geleden geboren.

Hoe is je geboorte verlopen? Hoe is de zwangerschap van jou verlopen?
Of hoe heb je je conceptie ervaren?
Hopelijk enkel heel fijne ervaringen voor jou, maar misschien toch ook pijnlijk en oncomfortabel geweest. Een kwetsuur is geïnstalleerd.

Pre- en perinatale periodes in je leven die fysiek en emotioneel een belangrijke impact/imprint hebben gecreëerd. Geen cognitief geheugen over die tijd maar de gevolgen van de imprint ervaar je waarschijnlijk (onbewust) frequent en mogelijks als (zeer) onaangenaam.

Indien die zeer vroege ervaringen in je leven, als gevolg van de toenmalige omstandigheden, als kwetsend of traumatisch zijn ervaren, heb je daar grote kans diepe en zware indrukken aan over gehouden en (onbewuste) oncontroleerbare reactiepatronen op ontwikkeld. En zijn die ervaringen waarschijnlijk ook in het cellulaire of lichamelijke geheugen opgeslagen. Met alle gevolgen van dien in je huidige leven.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de effecten van de impact van die pre- en perinatale inprentingen in hun leven. Oncomfortabele pijnlijke emoties en gevoelens, ongemakkelijke denkpatronen en vreemdsoortige fysieke gewaarwordingen en handelingen weerspiegelen die inprentingen tijdens de kindertijd en in het volwassen leven. Toch kunnen hoeven we het hierbij niet te laten en kunnen we hiermee aan de slag. Herkennen en erkennen van wat er is geweest zodat begrip en bewustwording ontstaan en helende processen worden ingezet: pre- en perinatale psychetherapie.

Deze lezing heeft als doel om het ontstaan en het werkingsmechanisme van geboorte-imprints toe te lichten. We zullen stilstaan bij een aantal mogelijkheden van imprints en de effecten hiervan in het latere leven.

En toch is heling van die kwetsu(u)r(en) een voor iedereen haalbare mogelijkheid:
“Helen van geboorte-imprints”

In alle vrijheid, met een groot respect voor wat is geweest, en via lichaamswerk in combinatie met een vorm van regressie en tableau vivant (vorm van opstellingswerk) komen we tot diepe (lichamelijke) herinneringen en ervaren van opgeslagen emoties. Bewust worden van wat is geweest en van wat het met mij heeft teweeg gebracht. Hier start de heling. Eventueel kan er nu een andere helende imprint aan worden toegevoegd met het opstellingswerk. Meer evenwicht en een complexer bewustzijn zijn het gevolg en kan nu worden ervaren als een bevrijding van de oude belastende imprint. Het wordt wat lichter en luchtiger.

Vaak wordt het helende proces ervaren als een nieuwe wind die in het leven waait.

Voel je je aangesproken en wil je jezelf ook die ervaring en heling gunnen?
Kom dan naar deze uiterst boeiende lezing!

Gegevens

Datum:
juni 2
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€35,80
Site:
https://hipsy.nl/event/43989-lezing-geboorte-imprints-bert-cools

Locatie

Gemeenschapscentrum de Vlaschaard
Nieuwstraat 98
Koewacht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Hipsy
Bekijk de site van Organisator